Τσελσι Νιουκαστλ / Agglia Tetarth Synexomenh Nikh Gia Thn Tselsi 2 0 Th Nioykastl - Δυναμικά ξεκίνησε η τσέλσι κόντρα στη νιούκαστλ χάνοντας την πρώτη ευκαιρία για γκολ μόλις στο 12' με τον ρεμί από πλεονεκτική θέση να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Τσελσι Νιουκαστλ / Agglia Tetarth Synexomenh Nikh Gia Thn Tselsi 2 0 Th Nioykastl - Δυναμικά ξεκίνησε η τσέλσι κόντρα στη νιούκαστλ χάνοντας την πρώτη ευκαιρία για γκολ μόλις στο 12' με τον ρεμί από πλεονεκτική θέση να στέλνει τη μπάλα άουτ.. Δείτε το γκολ από το ματς που έγινε στις 15/2/2021. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Δείτε τη βαθμολογία της premier league και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων. Αυτό συνέβη και με την τσέλσι καθώς με το «καθαρό» διπλό στο saint james' park έκανε τριπλή προσπέραση, έπιασε την λίβερπουλ στο νο1 και περιμένει. Η νιούκαστλ βρίσκεται στους +7β.

Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Τους λείπει η σταθερότητα και γι' αυτό ακόμα δεν έχουν «καθαρίσει» την τετράδα παρά τις γκέλες των πιο κάτω. Δείτε το γκολ από το ματς που έγινε στις 15/2/2021. Χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους οι φιλοξενούμενοι. Σημειώστε ότι μπορείτε και μόνοι σας να αλλάζετε κανάλια μετάδοσης.

Tselsi Nioykastl 2 0 3ekoyrasta Sthn Tetrada Sportime Gr
Tselsi Nioykastl 2 0 3ekoyrasta Sthn Tetrada Sportime Gr from www.sportime.gr
Διαφορά 7 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη για τις «καρακάξες». Νιούκαστλ θα νικήσει με 0 παθητικό. Τη μία νίκη μετά την άλλη πετυχαίνει η τσέλσι. Τσέλσι θα νικήσει και γκολ και οι δύο ομάδες. Μπες στο παιχνίδι με live streaming. Κανένα βιντεο δεν είναι ανεβασμένο στο server μας και. Η νιούκαστλ βρίσκεται στους +7β. Δείτε το γκολ από το ματς που έγινε στις 15/2/2021.

Η νιούκαστλ βρίσκεται στους +7β.

Η νιούκαστλ γίνεται η πλουσιότερη ομάδα στον κόσμο. Από τη 18η φούλαμ που με τα τωρινά δεδομένα θα πιέσουν εξ αρχής, αξίζει το over 1.5 ημίχρονο. Τσέλσι θα νικήσει και γκολ και οι δύο ομάδες. Τους λείπει η σταθερότητα και γι' αυτό ακόμα δεν έχουν «καθαρίσει» την τετράδα παρά τις γκέλες των πιο κάτω. Η τσέλσι του φρανκ λάμπαρντ χτίζει σερί νικών και κερδίζει τις εντυπώσεις. Επέστρεψε στα γκολ ο βέρνερ. Η νιούκαστλ βρίσκεται στους +7β. Δείτε τη βαθμολογία της premier league και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων. Μπες στο παιχνίδι με live streaming. *η τσέλσι μετράει 18 εντός έδρας νίκες στις 25 τελευταίες συναντήσεις με τη νιούκαστλ στο πρωτάθλημα *1. Η τσέλσι υποδέχεται τη νιούκαστλ στο λονδίνο και θέλει να πετύχει ακόμα μία. Διαφορά 7 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη για τις «καρακάξες». Δυναμικά ξεκίνησε η τσέλσι κόντρα στη νιούκαστλ χάνοντας την πρώτη ευκαιρία για γκολ μόλις στο 12' με τον ρεμί από πλεονεκτική θέση να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Δυναμικά ξεκίνησε η τσέλσι κόντρα στη νιούκαστλ χάνοντας την πρώτη ευκαιρία για γκολ μόλις στο 12' με τον ρεμί από πλεονεκτική θέση να στέλνει τη μπάλα άουτ. Τη μία νίκη μετά την άλλη πετυχαίνει η τσέλσι. Ένατη αγωνιστική στην πρέμιερ λιγκ. Μπες στο παιχνίδι με live streaming. Δείτε τη βαθμολογία της premier league και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

Nioykastl Tselsi 1 0 Thn Sokare Me Xeinten Sports Room
Nioykastl Tselsi 1 0 Thn Sokare Me Xeinten Sports Room from sportsroom.gr
Τσέλσι θα νικήσει και γκολ και οι δύο ομάδες. Δείτε το γκολ από το ματς που έγινε στις 15/2/2021. Από τη 18η φούλαμ που με τα τωρινά δεδομένα θα πιέσουν εξ αρχής, αξίζει το over 1.5 ημίχρονο. Ένατη αγωνιστική στην πρέμιερ λιγκ. Ή του ύψους ή του βάθους είναι φέτος οι λονδρέζοι. Μπες στο παιχνίδι με live streaming. Συντάκτης arenalarissa · 28 ιανουαρίου 2018. Επέστρεψε στα γκολ ο βέρνερ.

Κανένα βιντεο δεν είναι ανεβασμένο στο server μας και.

*μόλις τέσσερις πόντους πήρε η νιουκάστλ στα τελευταία οκτώ ματς πρωταθλήματος κόντρα στην τσέλσι ανεξαρτήτως έδρας. Νιούκαστλ θα νικήσει με 0 παθητικό. Ή του ύψους ή του βάθους είναι φέτος οι λονδρέζοι. Διαφορά 7 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη για τις «καρακάξες». Σημειώστε ότι μπορείτε και μόνοι σας να αλλάζετε κανάλια μετάδοσης. Τσέλσι θα νικήσει και γκολ και οι δύο ομάδες. Τους λείπει η σταθερότητα και γι' αυτό ακόμα δεν έχουν «καθαρίσει» την τετράδα παρά τις γκέλες των πιο κάτω. Η τσέλσι πήρε τον έλεγχο του ματς με το καλημέρα, αλλά η νιούκαστλ ήταν αυτή που έκανε την πρώτη φάση στο ματς. Τη μία νίκη μετά την άλλη πετυχαίνει η τσέλσι. Ένατη αγωνιστική στην πρέμιερ λιγκ. Δυναμικά ξεκίνησε η τσέλσι κόντρα στη νιούκαστλ χάνοντας την πρώτη ευκαιρία για γκολ μόλις στο 12' με τον ρεμί από πλεονεκτική θέση να στέλνει τη μπάλα άουτ. Αυτό συνέβη και με την τσέλσι καθώς με το «καθαρό» διπλό στο saint james' park έκανε τριπλή προσπέραση, έπιασε την λίβερπουλ στο νο1 και περιμένει. Δείτε το γκολ από το ματς που έγινε στις 15/2/2021.

Ένατη αγωνιστική στην πρέμιερ λιγκ. Δείτε τη βαθμολογία της premier league και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων. Χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους οι φιλοξενούμενοι. Η τσέλσι υποδέχεται τη νιούκαστλ στο λονδίνο και θέλει να πετύχει ακόμα μία. © 2021 paul childs/associated press.

Epiase Koryfh H Tselsi 2 0 Thn Nioykastl Betfootball Gr
Epiase Koryfh H Tselsi 2 0 Thn Nioykastl Betfootball Gr from www.betfootball.gr
*μόλις τέσσερις πόντους πήρε η νιουκάστλ στα τελευταία οκτώ ματς πρωταθλήματος κόντρα στην τσέλσι ανεξαρτήτως έδρας. Δυναμικά ξεκίνησε η τσέλσι κόντρα στη νιούκαστλ χάνοντας την πρώτη ευκαιρία για γκολ μόλις στο 12' με τον ρεμί από πλεονεκτική θέση να στέλνει τη μπάλα άουτ. Μπες στο παιχνίδι με live streaming. Αυτό συνέβη και με την τσέλσι καθώς με το «καθαρό» διπλό στο saint james' park έκανε τριπλή προσπέραση, έπιασε την λίβερπουλ στο νο1 και περιμένει. Η τσέλσι που μετράει 4 σερί νίκες με τον τούχελ στον πάγκο της, υποδέχεται την νιούκαστλ και θέλει τη νίκη για να ανέβει στην τετράδα. Συντάκτης arenalarissa · 28 ιανουαρίου 2018. Επέστρεψε στα γκολ ο βέρνερ. Κανένα βιντεο δεν είναι ανεβασμένο στο server μας και.

Συντάκτης arenalarissa · 28 ιανουαρίου 2018.

Τον πρώτο λόγο για την νίκη έχει η τσέλσι αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο να περάσει το εμπόδιο την νιουκάστλ που φαίνεται να βρίσκει τα πατήματα της τον τελέυταίο. Τη μία νίκη μετά την άλλη πετυχαίνει η τσέλσι. Τσέλσι θα νικήσει και γκολ και οι δύο ομάδες. Η τσέλσι του φρανκ λάμπαρντ χτίζει σερί νικών και κερδίζει τις εντυπώσεις. Συντάκτης arenalarissa · 28 ιανουαρίου 2018. Χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους οι φιλοξενούμενοι. Νιούκαστλ θα νικήσει με 0 παθητικό. Μπες στο παιχνίδι με live streaming. Διαφορά 7 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη για τις «καρακάξες». Κανένα βιντεο δεν είναι ανεβασμένο στο server μας και. Αυτό συνέβη και με την τσέλσι καθώς με το «καθαρό» διπλό στο saint james' park έκανε τριπλή προσπέραση, έπιασε την λίβερπουλ στο νο1 και περιμένει. Σημειώστε ότι μπορείτε και μόνοι σας να αλλάζετε κανάλια μετάδοσης. Ένατη αγωνιστική στην πρέμιερ λιγκ.

Επέστρεψε στα γκολ ο βέρνερ τσελσι. Χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους οι φιλοξενούμενοι.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama